.

ΕΑΠΣ: Ενημερωτικές συναντήσεις με μέλη επαγγελματικών ταμείων για το ΤΕΑΠΑΣΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΑΠΣ: Ενημερωτικές συναντήσεις με μέλη επαγγελματικών ταμείων για το ΤΕΑΠΑΣΑ

Συνάδελφοι
Υπό το βάρος της επιλογής της Σκύλας ή της Χάρυβδης για το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ, προχωρήσαμε τις προηγούμενες μέρες από κοινού με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΣ – ΕΛΑΣ σε ενημερωτικές συναντήσεις με τα προεδρεία Κλάδων εργαζομένων, που έχουν ήδη προβεί στη σύσταση Επαγγελματικών Ταμείων, προκειμένου να έχουμε μια άμεση εικόνα για τον τρόπο σύστασης – λειτουργίας και διαχείρισης αυτών.Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν με τους υπευθύνους του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Πετρελαιοειδών.
Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΕΤΕΑ κ. Παπανικολάου, από τον οποίο ζητήσαμε στοιχεία για την ευρωστία και τη βιωσιμότητά του και πώς προδιαγράφεται το μέλλον του, δεδομένων των προβλημάτων και των συγκυριών που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει το ασφαλιστικό σύστημα και η χώρα μας γενικότερα.
Όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνονται, αποτιμούνται σε από κοινού συνεδριάσεις των εκπροσώπων των σωματείων μας, όπου συνεισφέρουν και ειδικοί με εξειδικευμένες γνώσεις. Την προσεχή εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.
Συνεχίζουμε στην κοινή γραμμή να εξετάζουμε με υπευθυνότητα, όλα τα δεδομένα για να βρούμε την καλύτερη λύση για το μέλλον της επικουρικής και προνοιακής μας ασφάλισης.
#eaps.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.