.

''Give me 5.......παιδιά.!!!!'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

''Give me 5.......παιδιά.!!!!''

 
Οι εικόνες και οι συμπεριφορές της Πάτρας, ως συνέχεια της περίπτωσης της Χαλκιδικής με την αποπομπή του Υποστράτηγου Αθηναγόρα Παζαρλή από συγκέντρωση Αξιωματικών, μας ανησύχησαν. Ο Έλληνας Αστυνομικός μέσα από μία μακρά πορεία έχει κερδίσει και κατακτήσει μια επαγγελματική αξιοπρέπεια που σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί, με τίποτα όμως δεν μπορεί να γυρίσει προς τα πίσω.
Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά και να ασκηθεί δριμεία αιτιολογημένη κριτική προς τον Υπουργό μας, Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Σκόπιμα όμως εμείς τα ‘’παιδιά’’ της ΕΛ.ΑΣ., για τα οποία διατείνεται ότι ενδιαφέρεται ο κύριος Υπουργός, εμείς που γνωρίζουμε και βιώνουμε μια Αστυνομία με πληβείους και πατρικίους, τον καλούμε από αύριο κιόλας:
Να προσθέσει ένα άρθρο στο Π.Δ. 394/2001 (χρόνος εργασίας Αστυνομικών) και το Π.Δ. 173/2013 (έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση) όπου κάθε παραβίαση που διαπράττεται θα χαρακτηρίζεται πειθαρχικό παράπτωμα και θα τιμωρείται με την ποινή του προστίμου.
Ως ο πλέον αρμόδιος μετά και την απάντηση που λάβαμε από το Υπουργείο Εργασίας να εισηγηθεί την κατάργηση του Ν. 4281/2014 για το ΤΕΑΠΑΣΑ, ενός Ασφαλιστικού Ταμείου που πραγματικά έχει φτιαχτεί με το αίμα και τον ιδρώτα όλου του προσωπικού και εφόσον επιθυμεί ενοποιήσεις ταμείων ας δώσει το χρόνο να κινηθούμε σε ένα Ταμείο Σωμάτων Ασφαλείας και Ταμείο Ενστόλων με τη μορφή Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.
Τέλος, ας αναλάβει δράση στην κατεύθυνση της συμμόρφωσης της Κυβέρνησης στις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας ως ένα βήμα αποκατάστασης του Δικαίου στη Χώρα.

Καλούμε, επίσης, τους επίσημους Συνδικαλιστικούς Φορείς μας, Π.Ο.ΑΣ.Υ. και ειδικότερα Π.Ο.ΑΞΙ.Α., να μην κρύβονται. Να πράξουν το αυτονόητο και να υπερασπιστούν τους συναδέλφους και τον ίδιο το θεσμό που υπηρετούμε, την Ελληνική Αστυνομία, απέναντι σε επικοινωνιακά τερτίπια και απαξιωτικές συμπεριφορές. Οι Υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, ο οργανισμός μας όμως θα είναι εδώ και θα δίνει τη μάχη υπεράσπισης της κοινωνίας και της δημοκρατίας.

01/12/2014
H ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΑ


#apasa.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.