.

Ανακοίνωση της A.E.Π.Πυροσβεστών ενόψει της συνεδρίασης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της A.E.Π.Πυροσβεστών ενόψει της συνεδρίασης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων



Η ΑΕΠ Πυροσβεστών επιδιώκει και κινείται στην κατεύθυνση της τροποποίησης του κανονισμού μεταθέσεων κατόπιν ουσιαστικού διαλόγου με τους συνδικαλιστικούς φορείς με σκοπό να αρθούν οι
στρεβλώσεις, οι αδικίες και οι παραβιάσεις του κανονισμού, ο οποίος πρέπει να προστατεύει τους συναδέλφους και να σταματήσει να αποτελεί για ορισμένους πεδίο ρουσφετολογικών και αναξιοκρατικών πρακτικών.
Ενόψει της συνεδρίασης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, για την εξέταση των αιτήσεων αποσπάσεων των συναδέλφων, για το επόμενο δίμηνο, καλούμε τη Φυσική Ηγεσία και τα μέλη των Συμβουλίων, να εξετάσουν όλες τις αιτήσεις στα πλαίσια της νομιμότητας και των υπηρεσιακών αναγκών, σε συνδυασμό και με τις προσωπικές ανάγκες των αιτούντων.

Πιστεύουμε ότι σύντομα, μέσα από τις αναγκαίες τροποποιήσεις, θα δοθούν λύσεις στις ανάγκες των υπαλλήλων, θα αποκατασταθούν χρόνιες αδικίες με γνώμονα πάντα και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών. Ο θεσμός των αποσπάσεων πρέπει να εξυπηρετεί μόνο έκτακτες και απρόβλεπτες καταστάσεις, υπηρεσιακές και προσωπικές, στα πλαίσια της νομιμότητας και των αιτημάτων.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η συνέχιση των “έξωθεν παρεμβάσεων”, της ρουσφετολογίας, της αναξιοκρατίας αλλά και της μείωσης της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας συναδέλφων και ζητάμε να εξεταστούν με προσοχή και σεβασμό στη νομιμότητα και να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστικών υπαλλήλων (μονίμων & ΠΠΥ).



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ


#aep.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.