.

Τί σου είναι ο άνθρωπος.......... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τί σου είναι ο άνθρωπος..........



«Τι είναι ο άνθρωπος που μόνο τρώει και κοιμάται; Που δεν ψάχνει να δώσει αξία στο χρόνο που έχει πάνω στη γη; […] Αυτός που μας έπλασε μας έδωσε σκέψη και λογική. Τη δύναμη να κοιτάμε πίσω με τη μνήμη μας και μπροστά με την ελπίδα. Με τη φαντασία.»

«Αφέντης και δούλος» Λ. Τολστόι


 Η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται ....όπως και τα λάθη.

Τα λάθη είναι κομμάτι της ζωής του ανθρώπου και η επανάληψη τους βασίζεται κατά ένα μέρος ότι ο άνθρωπος είναι όν που ξεχνάει ή τον βολεύει η κατάσταση να ξεχνάει......κυρίως να ξεχνάει.

Δεν θυμάται τροπολογίες που ψηφίστηκαν προ ετών ή προ μηνός και κατακερμάτισαν αλλά και ξεπούλησαν την χώρα και το ήθος ενός λαού με ιστορία χιλιάδων χρόνων στην πλάτη του. Δεν θυμάται την κοροϊδία που υπέστη και την τρομοκρατία και κινδυνολογία που του πρόσφεραν. Δεν θυμάται τα ψέματα που του είπαν. Το πιο καταλυτικό όμως είναι ότι ταυτίζεται με αυτούς που έχουν ξεχάσει το σημαντικότερο απο όλα. Ξεχάσανε να είναι Άνθρωποι.

Ώς ένστολος ,δήθεν βολεμένος σε δημοσιοϋπαλληλική θέση, δεν μπορώ να ξεχάσω όμως τους συνανθρώπους μου. Αυτούς που χάθηκαν και θυσιάστηκαν για να τρώνε οι σημερινοί 'Αφέντες' της κυβέρνησης με χρυσά κουτάλια. Αυτούς που καθημερινά υποφέρουν και βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο όχι γιατί το επιλέξαν οι ίδιοι. Ίσως είναι η ώρα εμείς οι ένστολοι να σταθούμε δίπλα στο λαό και να του συμπαρασταθούμε, γιατί ο λαός θα μας το ανταποδώσει όταν τον χρειαστούμε και όχι τα μνημονιακά κόμματα, όπως έχει αποδειχθεί.

Μπορεί κάθε ξοφλημένη κυβέρνηση να αναζητά υποψηφίους σε περσόνες της showbiz για να αποκτήσει δημοτικότητα,αφού μόνο αυτό την ενδιαφέρει, αλλά εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να γίνεται η ζωή μου σήριαλ.

Ένα κακοσκηνοθετημενο σήριαλ......


Καλές αντοχές και καλη δύναμη.





Σχόλιο αναγνώστη




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.