.

Βιογραφικό ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τάσου, Υποψήφιο Βουλευτή Β Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Βιογραφικό ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τάσου, Υποψήφιο Βουλευτή Β Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Τάσος Μαυρόπουλος είναι από τους ανθρώπους που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις μέσα στην οικογένεια των ένστολων.
Γνωστός για τη συνέπεια του στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για τα δικαιώματα των υπηρετούντων, μέσα από τις τάξεις του λιμενικού συνδικαλισμού, όπου διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπιστία της θέσης και για την ακεραιότητα του χαρακτήρα. Μετά από μια πολυετή θητεία στα κοινά των ένστολων, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντες των ανησυχιών πολιτευόμενος με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β' περιφέρεια της Αθήνας. 

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό.
Μαυρόπουλος Αναστάσιος  Υποψήφιος βουλευτής  Β΄ Αθήνας
Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1961 και είναι μόνιμος κάτοικός του μέχρι σήμερα, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο οποίο υπηρέτησε από το 1982 σε Ελευσίνα, Ρόδο, Καστελλόριζο, Πειραιά, Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μέχρι και το τέλος του 2010, που αποστρατεύτηκε από τη θέση του Διοικητή στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού/Π-Μ. Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος από το 1989, μέλος των προσωρινών διοικήσεών της μέχρι και το 1995, το διάστημα 1999-2002 γεν. γραμματέας της και  πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος από το 2002 μέχρι και το 2007, που παραιτήθηκε. Συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΝ από το 2010, υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ το 2012 στην Α΄ Αθήνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα, με τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ», που στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ. Από την 01-9-2014, Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητας και ανακύκλωσης  στο Δήμο Βύρωνα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.