.

Ο εμπαιγμός για το εκλογικό επίδομα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο εμπαιγμός για το εκλογικό επίδομα

Ο εμπαιγμός το εκλογικό επίδομα
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Θεσσαλονίκης
"Συνάδελφοι, 
Ο εμπαιγμός και η υποκρισία της Κυβέρνησης αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, αφού χθες απαξιώθηκε κατάφωρα το έργο και η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού.
Μετά την αδικαιολόγητα μεγάλη αναμονή μας, υπεγράφη εν τέλει η Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Θεοχαρίδη και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, και το ποσό της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ορίστηκε στα 123 ευρώ μεικτά για την έκτακτη απασχόλησή του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η παραπάνω εκλογική αποζημίωση θα καταβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2015.
Φυσικά, τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μια Κυβέρνηση η οποία δεν εφάρμοσε την Απόφαση του ΣτΕ για τις παράνομες περικοπές των μισθών μας, όπως υποχρεούταν.
Αυτοί που σήμερα μας υπόσχονται μελλοντική σταθερότητα και αποκατάσταση των αδικιών, είναι οι ίδιοι που μας εξανάγκασαν εμμέσως να στραφούμε οι ίδιοι ατομικά σε αγωγές και δικαστικές διαμάχες για να μας αποδώσουν όσα δικαιούμαστε. Η αξιοπρέπειά μας όμως είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν υπόκειται στις διαθέσεις καμίας Κυβέρνησης. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουμε ο καθένας ξεχωριστά ότι τα λόγια τους υπολείπονται των πράξεών μας."



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.