.

Κυβέρνηση της Αριστεράς με άξιους δημόσιους λειτουργούς για να προάγει Αρχές και αξίες, και όχι με φαντάσματα και τυχοδιώκτες του Παρελθόντος. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κυβέρνηση της Αριστεράς με άξιους δημόσιους λειτουργούς για να προάγει Αρχές και αξίες, και όχι με φαντάσματα και τυχοδιώκτες του Παρελθόντος.






Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ανατροπή που θα ξαναφέρει χαμένες Αρχές, Αξίες, Υπερηφάνεια και Ελπίδα στο λαό και στη Πατρίδα μας. 

Προσοχή όμως!!!! ΟΧΙ μόνο Πολιτική και κοινωνική ανατροπή αλλά και ανατροπή στους τρόπους συμπεριφοράς μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε την αξιοκρατία την Δημοκρατία και την κοινωνική Αλληλεγγύη.
 
Επειδή στη λειτουργία των Θεσμών, παίζουν ρόλο τα πρόσωπα πού θα στελεχώσουν τους τομείς Δημόσιας Διοίκησης και πού θα εφαρμόσουν τις αριστερές πολιτικές
 για όλο το λαό χωρίς αποκλεισμούς, θα πρέπει να Υπάρξουν και θα υπάρξουν στην Κυβέρνηση της Αριστεράς αυστηρές Επιλογές προσώπων τέτοιες, ώστε να στηρίζονται με βάσει Αρχές και Αξίες πού θα αξιώνουν και δεν θα απαξιώνουν τους θεσμούς. 
Φαντάσματα του παρελθόντος, μικροί ποταποί Αρχηγίσκοι πού στέφτηκαν από το σαθρό πολιτικό μνημονιακό σύστημα καθώς και παρατρεχάμενοι τυχοδιώκτες άμετρα φιλόδοξοι πού δεν άξιζαν να υπηρετούν θεσμούς πού τους αξίωσε το μνημονιακό σύστημα, και τό ευχαριστούσαν και Δημόσια, ας το πάρουν χαμπάρι oi επιβραβόμενοι και σκηπτολέμιδες πού κάποτε έκοβαν κεφάλια άξιων για να επικρατήσουν στις χαλασμένες καρέκλες τους μαζί με τους μέντορές τους ,δεν έχουν καμία θέση στην Κυβέρνηση της Αριστεράς.


Οι επετηρίδες ημετέρων είχαν σχεδιαστεί στα μέτρα του συστήματος και των φιλόδοξων Υποστηρικτών του. Στηρίχθηκαν στην αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια και θα αυτοτιμωρηθούν από την ετυμηγορία του λαού μας.


Τάσος Μανιάτης Γ.Γ. της ΕΑΠΣ.
Αιρετό μέλος στα συμβούλια μεταθέσεων των Αξιωματικών του Π.Σ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.