.

Διαφημιστική γκάφα με τις …αυξήσεις των στρατιωτικών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Διαφημιστική γκάφα με τις …αυξήσεις των στρατιωτικών


Στο νεοδημοκρατικό προπαγανδιστικό επιτελείο κάνουν τα πάντα για να συγκρατήσουν μέσα στο «μαντρί» τους πάλαι ποτέ δεδομένους ψηφοφόρους, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και άλλους παραδοσιακούς οπαδούς της Δεξιάς. Μέσα στις πολλές «αλήθειες» που σερβίρουν στο πόπολο, ήταν κι αυτή που ενημέρωνε τους ψηφοφόρους για τις αυξήσεις που πήραν οι στρατιωτικοί! Ποιες αυξήσεις, θα μου πείτε; Εκείνες που είχε υποσχεθεί με τα Ζάππεια ο Αντώνης Σαμαράς και οι οποίες μετά τις κυβιστήσεις μετατράπηκαν σε μειώσεις; Σημασία έχει ότι η προεκλογική καμπάνια απαιτούσε …αλήθειες και όχι ψέματα! Μέσα στα πολλά, τι σημασία έχει να πούμε ακόμα ένα, θα σκέφθηκαν στη Συγγρού, μόνο που τους πήραν αμέσως χαμπάρι οι στρατιωτικοί και τους έκραξαν.
Μόλις το staratalogia.blogspot.gr ανέδειξε τη λαθροχειρία, αναρτώντας τη σχετική …αλήθεια απ’ ευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας έπεσε το γέλιο της αρκούδας, ενώ τα σχόλια προσλάμβαναν ευρύτερες διαστάσεις:
«Η ΝΔ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?»
Αυτά έγραψε ένας οργισμένος επισκέπτης στο staratalogia.blogspot.grενώ στο διαδίκτυο έγινε της τρελής με αποτέλεσμα την απόσυρση της …γκάφας.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία όπως και τα άλλα κόμματα δικαιούνται να διεκδικούν την ψήφο των στρατιωτικών προβάλλοντας και τις βουλευτικές υποψηφιότητες των στρατιωτικών και κατ’ επέκτασιν των ενστόλων που δεν είναι και λίγες. Το ζήτημα είναι με τι ηθικό ανάστημα εκτίθενται και με ποια λογικά επιχειρήματα ζητούν τη στήριξή τους για έναν απερχόμενο πρωθυπουργό και μια απερχόμενη συγκυβέρνηση που κατάφερε να αποτύχει παταγωδώς στο πρόγραμμά της και μάλιστα σε τέτοια έκταση ώστε να την εγκαταλείψουν ακόμα κι οι νονοί της. Ένας ένας οι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται τι έχει γίνει και ψάχνονται ενόψει της επερχόμενης κυβερνητικής αλλαγής.
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί τον αναμενόμενο πανικό στους παραδοσιακούς πολιτικούς της δεξιάς οι οποίοι βλέπουν ότι απειλούνται και από τους νέους υποψήφιους του δικού τους κόμματος. Έτσι, κάνουν τα πάντα για να θυμίσουν στους ψηφοφόρους τις παλιές τους αγάπες. Έχουν διασφαλίσει υπηρεσιακές διευθύνσεις και ονόματα στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και άλλων και τους βομβαρδίζουν με μηνύματα για την προεκλογική τους εκστρατεία και φυσικά ζητώντας την ψήφο τους για να μην πέσει το κράτος λάφυρό τους, στα χέρια των αριστερών.
Λέγεται μάλιστα ότι ένας εξ αυτών, ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει αρχίσει το χορό, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς ακόμα και για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Αλλοι οργανώνουν τα γραφεία τους για τηλεφωνικές κλήσεις, διανομή εντύπων κλπ, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια προ του …επερχόμενου κομμουνιστικού κινδύνου.


#http://staratalogia.blogspot.gr/2015/01/blog-post_21.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.