.

Αναβλήθηκαν με υπουργική απόφαση οι κρίσεις στην Πυροσβεστική... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αναβλήθηκαν με υπουργική απόφαση οι κρίσεις στην Πυροσβεστική...




Yπουργική απόφαση υπέγραψε ο κ. Πανούσης  για επιμήκυνση του χρόνου διεξαγωγής των ετήσιων τακτικών κρίσεων του Σώματος για δύο μήνες, οι οποίες κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τις 20 του μήνα.

Παρά την αναβολή πάντως, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι κρίσεις μπορούν να ξεκινήσουν οποτεδήποτε, μέχρι τις 20 Απριλίου που είναι η καταληκτική- ακροτελεύτια ημερομηνία της διεξαγωγής τους, καθώς σκοπός της ηγεσίας είναι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τις περιφέρειες και τις νέες διοικήσεις, ούτως ώστε όλος ο νέος διοικητικός μηχανισμός να προετοιμάσει τις δράσεις της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Όπως έχουμε γράψει, έχει σχεδόν αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγής αρχηγού, καθώς η Πυροσβεστική ικανοποίησε πλήρως κι ανταπεξήλθε με υπερεπάρκεια στις απαιτήσεις της ηγεσίας, σε ότι αφορά στη διαχείριση κι αντιμετώπιση των άγριων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που έπληξαν την χώρα το τελευταίο διάστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.