.

A.E.Π.Πυροσβεστών: ...ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

A.E.Π.Πυροσβεστών: ...ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!


  Ματαιοπονούν κάποιοι αν νομίζουν ότι με ψεύδη και συκοφαντίες θα πλήξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για αξιοκρατία και δικαιοσύνη τόσο στις κρίσεις- προαγωγές όσο και γενικότερα στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει το Π.Σ.
  Η αλήθεια είναι ισχυρή,διατυπώνεται ΕΠΩΝΥΜΑ και με παρρησία, και δεν κινδυνεύει από ανυπόστατες αιτιάσεις και συκοφαντίες σκοτεινών κέντρων και αρρωστημένων μυαλών που δρούσαν και συνεχίζουν να δρουν στο σκοτάδι.
  Τους καταλαβαίνουμε,έχουν χάσει την ψυχραιμία τους,τους τρομάζει η αξιοκρατία η ηθική και το δίκαιο.Δεν μπορούν πλέον να εφαρμόζουν τις απαράδεκτες πρακτικές τους,αυτά που έκαναν δηλαδή τόσα χρόνια και βαραίνουν το Π.Σ. και όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να αλλάξουν. Συμφωνούμε όλοι εκτός από αυτούς,τους αμετανόητους, τους ''ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ'' , που κρύβονται και δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Προφανώς αν είχαν ικανοποιηθεί τα αντικανονικά και παράλογα αιτήματά τους,όπως είχαν μάθει μέχρι τώρα δηλαδή,απλά θα έμεναν στις τρύπες τους χωρίς να διαμαρτύρονται και θα συνέχιζαν το ''σπουδαίο'' έργο τους.Τώρα από τις σκοτεινές τρύπες τους στέλνουν ανώνυμες επιστολές.Σύντομα το φως θα πέσει και στις τρύπες τους . 
   Είναι αυτοί που δεν έχουν φορέσει ποτέ υπηρεσιακές μπότες για να πάνε σε συμβάν γιατί πάντα το έβλεπαν από την τηλεόραση.Είναι οι γραβατάκιδες και θεωρητικοί του είδους που ενίοτε αναζητούν και αλλού καριέρα και που δεν θα καταλάβουν ποτέ συναδέλφους που έχουν να πάρουν καλοκαιρινή άδεια από το 1998 που αναλάβαμε τη δασοπυρόσβεση, που κάθε χρόνο αγοράζουν άρβυλα και φόρμες από το υστέρημα τους,που πάνε για υπηρεσία και μπορεί να ξαναδούν τα σπίτια τους και τους δικούς τους ανθρώπους μετά από αρκετές μέρες ή και καθόλου.Βλέπεται η άνεση των πολυτελών γραφείων,του κλιματισμού, και των δημοσίων σχέσεων προσδίδει μια άλλη οπτική στα πράγματα και κακομαθαίνει τους ανθρώπους. 

                                    Το πάρτι τελείωσε.

   Θεωρούμε αυτονόητο ότι η πολιτεία πρέπει να επισπεύσει τη θεσμική θωράκιση στην κατεύθυνση της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης.
  Θεωρούμε αυτονόητο ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία οι θιγόμενοι και από ανώνυμα λιβελογραφήματα θα πρέπει να αναζητούν νομική προστασία και ευθύνες γιατί έτσι θα προστατευθεί και η αλήθεια και η ΗΘΙΚΗ. 
   Είναι επιτακτική ανάγκη οι θρασύδειλοι και υπονομευτές της αξιοκρατίας να αποκαλυφθούν και να απομονωθούν από τις υγιείς δυνάμεις.



  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.  




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.