.

Σταμάτησε η επιλεκτική αστυνόμευση της βίλας του Κ. Γκλίξμπουργκ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σταμάτησε η επιλεκτική αστυνόμευση της βίλας του Κ. Γκλίξμπουργκ




30/03/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Σταμάτησε η επιλεκτική αστυνόμευση της βίλας του Κ. Γκλίξμπουργκ

Στα πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αποδεσμευθούν αστυνομικές δυνάμεις από τη φρούρηση “στόχων” και τη συνοδεία προσώπων για να διατεθούν στην υπηρεσία της ασφάλειας των πολιτών, σταμάτησε η ειδική εικοσιτετράωρη φύλαξη της οικίας του Κ. Γκλίξμπουργκ στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Η αποδέσμευση της αστυνομικής δύναμης της Αργολίδας από την εν λόγω φύλαξη αποτελούσε αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και είχε φτάσει και στην Ελληνική Βουλή με την αναφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  Δ. Κοδέλα και Δ. Τσουκαλά με σχετική αναφορά στις 31/07/2013!

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο βουλευτής Αργολίδας Δ. Κοδέλας δήλωσε τα εξής:

Η αποδέσμευση των αστυνομικών δυνάμεων που απαιτούνταν για την καθημερινή και εικοσιτετράωρη φύλαξη της βίλας του Κ. Γκλίξμπουργκ και η διάθεσή τους στην κάλυψη των μεγάλων αναγκών του Νομού αποτελεί μια κίνηση με ισχυρή πολιτική και συμβολική αξία. Δηλώνει την πρόθεση αποκατάστασης της ισονομίας σε αυτή την χώρα, απαγκίστρωσης του κράτους από όσους έχουν κατάλληλες διασυνδέσεις και τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης, σεβασμού στους δημόσιους λειτουργούς που ευτελίζονται όταν αντί για να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον  αναγκάζονται να υπηρετούν ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα.
Η διακοπή της αιμορραγίας αστυνομικών δυνάμεων τόσο προς το Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών στην Κόρινθό (Υ.Φ.Ε.Κ.Α.) όσο και στον Κ. Γκλίξμπουργκ μαζί με αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία και οργάνωση της αστυνομίας μπορούν να δημιουργήσουν τους όρους για να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Αργολίδας και για να υπάρξει μια νέα αντίληψη και μια νέα σχέση πολιτών και αστυνομίας όπως έχει δηλώσει και ο αρμόδιος Υπουργός.”


Γραφείο Τύπου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.