.

Π. Καμμένος: Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Π. Καμμένος: Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων


Στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων "δεν θα κάνουμε πίσω και θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική" τόνισε σε σημερινές δηλώσεις του στο Μέγκα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όπως εκτιμά ο υπουργός Άμυνας, η Γερμανίδα καγκελάριος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίλυσης του θέματος, λέγοντας ότι θα το δούμε στο πλαίσιο της επιτροπής που έχει συγκροτήσει η γερμανική βουλή για το θέμα.

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είναι κατ' αρχήν ηθικό και αποτελεί διαφορετικό θέμα από το κατοχικό δάνειο.

Παράλληλα, σχολίασε ως σημαντική την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της Siemens, καθώς όπως είπε "χρειάζονται δύο για τη διαφθορά" επισημαίνοντας το θέμα Χριστοφοράκου. "Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την αρχή και βλέπουμε", δήλωσε.

Ο υπουργός Άμυνας προανήγγειλε σειρά νομοσχεδίων για το υπουργείο Άμυνας για το προσεχές διάστημα, ενώ προανήγγειλε την αλλαγή στο καθεστώς της αποστρατείας στα 50 και τα 55 χρόνια και τη σύσταση φορέα στον οποίο θα περιληφθούν όλα τα εναέρια μέσα που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να γίνεται εξορθολογισμός της χρήσης τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.