.

Γιάννης Πανούσης – Ένας υπουργός διαφορετικός από τους άλλους – Τζέντλεμαν, «δημοσιογράφος» και... θεωρητικός του εγκλήματος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Γιάννης Πανούσης – Ένας υπουργός διαφορετικός από τους άλλους – Τζέντλεμαν, «δημοσιογράφος» και... θεωρητικός του εγκλήματος



Άφωνους άφησε τους πάντες ο Γιάννης Πανούσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους την Δευτέρα. Και αυτό γιατί εκτός από το ρόλο του υπουργού είχε ταυτόχρονα και πολλούς άλλους.
Το ρόλο του… τζέντλεμαν οικοδεσπότη, το ρόλο του συντονιστή της συζήτησης και το ρόλο του «καθηγητή» που είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς περιορισμό χρόνου.

«Ένα λεπτό. Πηγαίνω να ξεπροβοδίσω την κυρία Δούρου και έρχομαι να συνεχίσουμε τη συζήτηση», είπε όταν η συνέντευξη Τύπου που αφορούσε την περιφερειάρχη τελείωσε.

Έτσι και έγινε. Ο κ. Πανούσης γύρισε και άρχισε να απαντά με στωικότητα στους δημοσιογράφους.

Όταν ένας από αυτούς ρώτησε τον υπουργό ποιος θα συντονίσει τη συζήτηση εκείνος με αφοπλιστικό αυθορμητισμό απάντησε: «Εγώ».

Και έτσι άρχισε να δίνει το λόγο σε όποιον σήκωνε το χέρι. Οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή».

Ο «καθηγητής» δεν ζήτησε καν –όπως συνηθίζεται μετά από κάποια ώρα- να κλείσουν οι κάμερες, οι οποίες ήδη είχαν κλείσει μία ώρα συνεχούς εγγραφής.

«On Camera» η συνέντευξη επεκτάθηκε σε θεωρητικά μονοπάτια.

Επί τάπητος τέθηκε μέχρι και το ερώτημα κατά πόσο ο ένοπλος αγώνας έχει θέση στη Δημοκρατία.

«Μα, είναι δυνατόν να συζητάμε κάτι τέτοιο εν έτει 2015 σε μία ευρωπαϊκή χώρα;», αναφώνησε μία από τις δημοσιογράφους. Ο «καθηγητής» δεν άκουσε και συνέχισε…


#huffingtonpost.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.