.

«Η καρδιά σου ραγίζει για πάντα», Ασφαλής ζώνη για τους Σύριους ΤΩΡΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Η καρδιά σου ραγίζει για πάντα», Ασφαλής ζώνη για τους Σύριους ΤΩΡΑ



Αναδημοσίευση απο bloko.gr και Avaaz.org
Οι αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας μόλις βομβάρδισαν μικρά παιδιά με αέριο χλωρίου. Τα μικρά τους σώματα προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πάρουν ανάσα πάνω στα φορεία των νοσοκομείων, ενώ οι γιατροί κρατούσαν τα δάκρυά τους καθώς τα έβλεπαν να πεθαίνουν από ασφυξία.
Όμως σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να σταματήσουμε τις δολοφονίες από τις βομβιστικές επιθέσεις, με τηδημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.

Οι ΗΠΑ, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία αλλά και άλλες χώρες, σκέφτονται σοβαρά τη δημιουργία μιας ασφαλούς ζώνης στη Βόρεια Συρία. Οι σύμβουλοι του Προέδρου Ομπάμα στηρίζουν αυτή τη λύση, όμως ο ίδιος ανησυχεί για το πώς θα εκλάμβανε η παγκόσμια κοινή γνώμη μια τέτοια ενέργεια.

Ας του στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: δεν μπορούμε να στεκόμαστε απλοί παρατηρητές μπροστά σ’ένα δικτάτορα που βομβαρδίζει οικογένειες με χημικά μέσα στη νύχτα. Απαιτούμε δράση.

Μέλος ανθρωπιστικής αποστολής δήλωσε: «εύχομαι ο κόσμος να μπορούσε να δει τι έχουν δει τα μάτια μου. Η καρδιά σου ραγίζει για πάντα.» Ας δείξουμε λοιπόν ότι ο κόσμος νοιάζεται –υπόγραψε για να απαιτήσουμε τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων που θα σώσει ζωές.


Υπογραψε το ψηφισμα

Προς τον Πρόεδρο Ομπάμα, τον Πρόεδρο Ερντογάν, τον Πρόεδρο Ολάντ, τον Πρωθυπουργό Κάμερον και άλλους παγκόσμιους ηγέτες:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σοκαρισμένοι με τις αιματηρές δολοφονίες αθώων ανθρώπων στη Συρία, σας ζητούμε να επιβάλετε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Βόρεια Συρία, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέπο, για να σταματήσει ο βομβαρδισμός των αμάχων και να διευκολυνθεί η πρόσβαση ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.
                   
Είσαι ήδη μέλος του Avaaz; Πληκτρολόγησε το email σου και κάνε κλικ στο “Υπογράφω”.                   
                                                                                               
                   
Πρώτη φορά εδώ; Πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου παρακάτω.
                                                                             
                                                                             
                                   
                                                                             
                                                                                     
To Avaaz.org προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά μ'αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.