.

Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Σοφάδες Καρδίτσας, Αργαλαστή Πηλίου και Σκίαθο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Σοφάδες Καρδίτσας, Αργαλαστή Πηλίου και Σκίαθο




Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, πραγματοποίησε επισκέψεις στους Σοφάδες Καρδίτσας, στην Αργαλαστή Πηλίου και στη Σκιάθο, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και των τοπικών αρχών.
Τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας συνόδευε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων του, ο κ. Μαυρόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει για τρέχοντα θέματα με το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Αθανάσιο Σκάρλο, με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας και άλλους τοπικούς φορείς στην Αργαλαστή και στη Σκίαθο με τον Αντιδήμαρχο, τον Διοικητή της Αστυνομίας, του Λιμενικού, τον Αερολιμενάρχη, τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας και εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.