.

Επίσκεψη Ι. Πανούση στην Αχαΐα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Επίσκεψη Ι. Πανούση στην Αχαΐα



Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης θα επισκεφθεί σήμερα τον νομό Αχαΐας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε αστυνομικές και πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.

Τον υπουργό θα συνοδεύσουν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Ααναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  Βασίλης Μαστρογιάννης.

Ειδικότερα, ο κ. Πανούσης θα επισκεφθεί την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες και θα επισκεφθεί πυροσβεστικές υπηρεσίες του νομού Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα πυρόσβεσης της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Πανούσης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του, μεταβαίνοντας στα Καλάβρυτα, όπου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ.Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Π.Σ. θα επισκεφτούν και άλλες κατά τόπους υπηρεσίες της ανατολικής Πελοποννήσου ενώ οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.