.

Χαιρετισμός Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ στο 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Χαιρετισμός Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ στο 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.




Από 22 έως 24 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και επιστήμονες-καθηγητές, οι οποίοι προέβησαν και σε εισηγήσεις επί διαφόρων θεμάτων. 
Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από το βουλευτή Θεσσαλονίκης Σωκράτη Φάμελλο, το συντονιστή Μακεδονίας Νίκο Παυλίδη και το Θέμη Χαρίση, χαιρέτησε τις εργασίες του Συνεδρίου με την ευχή οι αποφάσεις που θα παρθούν, να είναι προς όφελος του Έλληνα Αστυνομικού και του Έλληνα πολίτη και την υπόσχεση ότι, ανά πάσα στιγμή, θα είναι στο πλευρό της Ομοσπονδίας και αρωγός στο δύσκολο έργο της. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.