.

Την 3η «Ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες» θα πραγματοποιήσει η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Την 3η «Ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες» θα πραγματοποιήσει η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη



Την 3η «Ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες» θα πραγματοποιήσει η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.00-12.00.
Για τον προγραμματισμό των συναντήσεων τους, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της πρωτοβουλίας είναι η προσωπική επαφή της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου με τους πολίτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν διάφορα θέματα, προβλήματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις, για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς μέσω της αμεσότητας, που παρέχει η προσωπική επαφή με τους πολίτες, το Υπουργείο επιδιώκει να αφουγκράζεται την κοινωνική πραγματικότητα και να διαμορφώνει ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη για τη διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες.


#mopocp.gov.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.