.

''Είμαι 'προνομιούχος' αλλά θα ψηφίσω ΟΧΙ...'', Επιστολή αξιωματικού της Αστυνομίας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

''Είμαι 'προνομιούχος' αλλά θα ψηφίσω ΟΧΙ...'', Επιστολή αξιωματικού της Αστυνομίας




Αναδημοσίευση απο την ιστοσελίδα bloko.gr

Από αναγνώστη που δηλώνει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ λάβαμε την ακόλουθη επιστολή.

"Είμαι «προνομιούχος»… είμαι ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας   και παίρνω 1.400 ευρώ. Δεν έχω στεγαστικό δάνειο, δεν έχω πιστωτική, δεν χρωστάω σε κανένα. Πληρώνω τις υποχρεώσεις μου κανονικά και τοις μετρητοίς, ζητάω και παίρνω αποδείξεις. 
Έχω χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης. Μπορώ να πληρώσω τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειας μου, χωρίς πολυτέλειες φυσικά αλλά και χωρίς στερήσεις. 
Παρ’ όλα αυτά θα ψηφίσω ΟΧΙ γιατί:
-από το υστέρημα μου πληρώνω για τον εξοπλισμό μου, την συντήρηση των περιπολικών, τις ανάγκες για αναλώσιμα στην Υπηρεσία μου και όλα αυτά γιατί ορκίστηκα να κάνω το καθήκον μου με οποιοδήποτε κόστος.
- δεν διανοούμαι την στιγμή που θα κληθώ να βγάλω από το σπίτι τους συμπολίτες μου που δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους.
-δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια και να βεβαιώσω παραβάσεις στον μακροχρόνιο άνεργο, στον απολυμένο
-το ξέρω ότι δεν θα αντέξω να υπηρετώ ως τα 60 μου χρόνια και ότι ακόμα αν τα καταφέρω θα πάρω ψίχουλα.
-  δεν δικαιούμαι  να αποφασίσω σήμερα με βάση το προσωπικό μου συμφέρον αλλά πρέπει να αποφασίσω με κριτήριο το μέλλον των παιδιών μου, που όσο «προνομιούχος» και να είμαι δεν μπορώ να το εξασφαλίσω…"


#bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.