.

ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ - Αναγνωριση πτυχιων για αυξηµενο Επιδοµα Χρονου Υπηρεσιας (Ε.Χ.Υ.) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ - Αναγνωριση πτυχιων για αυξηµενο Επιδοµα Χρονου Υπηρεσιας (Ε.Χ.Υ.)



ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικού εγγράφου που κοινοποιήθηκε στις Μονάδες, από ΓΕΣ/ΔΙΣΜΠΡΟ, μετά από απαντητικό έγγραφο του Υ.Ο., δύναται να αναγνωριστεί προϋπηρεσία σε ΕΠ.ΟΠ,για την χορήγηση αυξηµένου χρονοεπιδόµατος (Ε.Χ.Υ) ο χρόνος σπουδών δύο ετών σε ανώτατη ηµεδαπή ή αλλοδαπή σχολή, από την οποία αποκτήθηκε πτυχίο που αποτελεί κατά νόµο προσόν για την κατάταξη του στρατιωτικού στον κλάδο στον οποίο ανήκει.



Για τη χορήγηση χρονοεπιδόµατος σε ΕΠ.ΟΠ αναγνωρίζεται ο χρόνος φοίτησης δύο ετών σε ανώτατη σχολή, από την οποία αποκτήθηκε πτυχίο που αποτέλεσε, µε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άµυνας, απαραίτητο προσόν (όχι απαραίτητα µοναδικό) για την κατάταξή τους σε συγκεκριµένες ειδικότητες.

Διευκρινίζεται ότι απαιτείται να υποβληθεί ατομική αναφορά και τα καθορισθέντα δικαιολογητικά.

Επιπλέον διευρινίζεται ότι, όσοι ΕΠ.ΟΠ. είχαν στο παρελθόν υποβάλλει αναφορές για το εν λόγω θέµα και είχαν λάβει αρνητική απάντηση, επειδή το πτυχίο τους ήταν µεν απαραίτητο άλλα όχι µοναδικό, δύναται εφόσον επιθυµούν, να υποβάλλουν νέα αναφορά µε συνηµµένα τα προβλέπομενα δικαιολογητικά, προκειµένου να επανεξεταστεί το αίτηµά τους.

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλείσθε να αναζητήστε το έγγραφο στις Μονάδες σας και να ενημερωθείτε ενυπογράφως για την διαδικασία που προβλέπεται για την αναγνώριση του χρόνου που αυξάνει τις μηνιαίες αποδοχές σας.



#espeth.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.