.

Τάσος Μαυρόπουλος:''ΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τάσος Μαυρόπουλος:''ΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ''



Αναδημοσιεύουμε απο το προσωπικό προφίλ του Τάσου Μαυρόπουλου στο facebook, σχόλιο του για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

''Όταν κάποιος αισθάνεται δυνατός, σίγουρος και ασφαλής, δεν έχει ανάγκη να τρομοκρατεί τον άλλο. Τους τόνους τρομοκρατίας που έχουν ρίξει στο λαό, από την ώρα που εξαγγέλθηκε το δημοψήφισμα, δείχνει την ανασφάλειά τους και το φόβο που αισθάνονται μήπως και ο κόσμος συνεχίσει την πορεία αξιοπρέπειας και περηφάνιας που ξεκίνησε από τις 25 Γενάρη. 
Τον τρομοκρατούν γιατί δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό του. Τα διαγγέλματα των κορακιών και αυτών που με τόνους φοβίας, ενοχής και κοινωνικού αυτοματισμού ρήμαξαν τον κόσμο και υποθήκευσαν την χώρα μας, είναι τάχα μου για το καλό του άνεργου, του άστεγου, του συνταξιούχου, του μερικώς απασχολούμενου.
Επιστράτευσαν Ραχόι, Μέρκελ, Σόιμπλε και άλλους ξένους πρόθυμους, σταμάτησαν τη χρηματοδότηση, ανέστησαν ξεχασμένους πολιτικούς, επιστρατεύθηκαν τα κανάλια για να αναπαράγουν τα τελεσίγραφά τους και όλα αυτά για το δικό μας καλό, για να μας λογικέψουν.
Όσοι λοιπόν φοβούνται ακόμα να βροντοφωνάξουν το όχι, ας ξανασκεφτούν ποιοί είναι αυτοί που τον τρομοκρατούν και πως είναι δυνατόν με τις τσέπες γεμάτες εκατομμύρια να του κουνάνε το δάχτυλο και να του λένε ότι για το καλό σου πρέπει να σου κόψουμε, το μισθό, τη σύνταξη, να σου αυξήσουμε τη φορολογία, αν χρειαστεί να σε στείλουμε και στην ανεργία χωρίς να διαμαρτύρεσαι και χωρίς να μπορείς να πεις και την άποψή σου, γιατί το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, που είναι κορυφαία πράξη της δημοκρατίας και επικύρωση της λαϊκής κυριαρχίας είναι διχαστική ενέργεια.
Και αυτοί καλά κάνουν, το συμφέρον τους κοιτάνε. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Τα δικά μας συμφέροντα είναι ακριβώς αντίθετα από τα δικά τους. Το συμφέρον του λαού είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει τρομοκρατώντας τον. Ας καταλάβουμε την ανασφάλεια που αισθάνονται στη σκέψη ότι μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει το ΟΧΙ, Ας καταλάβουμε πόσο τους τρομάζει η επιλογή μας και ας κυριαρχήσει η λογική μας στο φόβο. Να καταλάβουμε τη δύναμή μας και αποφασίσουμε για τη ζωή μας.
Να πούμε ΟΧΙ στις πολιτικές που καταδικάσαμε στις 25 Γενάρη.''




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.