.

Μάζεψαν ΜΑΤ και ΥΜΕΤ στην Καισαριανή, αλλά ο ... Μεϊμαρακης δεν πήγε, Επιστολή διαμαρτυρίας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μάζεψαν ΜΑΤ και ΥΜΕΤ στην Καισαριανή, αλλά ο ... Μεϊμαρακης δεν πήγε, Επιστολή διαμαρτυρίας



Από αστυνομικό που υπηρετεί στη διεύθυνση αστυνομικών Επιχειρήσεων, λάβαμε την επιστολή διαμαρτυρίας που ακολουθεί, με την οποία διατυπώνονται σαφέστατες αιχμές σε βάρος της ... "ενδημικής" ηγεσίας για τακτικές αστυνομικο-μαζέματος προκειμένου ο υψηλός προσκεκλημένος να βρεθεί μπροστά σε αριθμητικά υπολογίσιμο ακροατήριο, ανεξαρτήτως πολιτικής θέσης ενός εκάστου και υπηρεσιακής απασχόλησης.
"Ακόμα μια απαράδεκτη συμπεριφορά βίωσαν σήμερα οι αστυνομικοί της ΔΑΕ,λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην έδρα της Υπηρεσίας.
Οι διμοιρίες που εργάζονται στο απογευματινό ωράριο, ενημερώθηκαν να έρθουν μια ώρα πιο νωρίς. Η επίσκεψη ματαιώθηκε και δεν μπήκε κάνεις στο κόπο να μας ενημερώσει πάρα μόνο τη τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να περιφερόμαστε ασκόπως επί μια ώρα στη Καισαριανή.

Είναι ντροπή να μας συμπεριφέρονται κατά αυτόν το τρόπο. Αλήθεια περιμένουν ψήφο; Πάλι στηρίζονται μόνο στην υποψηφιότητα Κονταρίδη;Οι διοικούντες δεν μπήκαν στο κόπο να ενημερωθούν οι απλά δεν τους νοιαζει;

Υ.Γ: Λυπάμαι τον κόπο του Κονταρίδη."



#bloko.gr


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.