.

Οι νοσταλγοί του παρελθόντος..... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι νοσταλγοί του παρελθόντος.....



Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Έντυπο κι Hλεκτρονικό Τύπο


Οι νοσταλγοί του παρελθόντος δεν μπορούν να αποτινάξουν ακόμη τις προσφιλείς τους τακτικές, της κινδυνολογίας και λασπολογίας. Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι εποχές του ρεβανσισμού πέρασαν ανεπιστρεπτί , μαζί με τις ελπίδες ορισμένων για αριστερή παρένθεση.
Εγκαλούν το ΣΥ.ΡΙΖ.Α για απόπειρα δημιουργίας κομματικού κράτους, αυτοί οι οποίοι επί χρόνια το διαμόρφωσαν, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αναξιοκρατίας και βολέματος, μέσα απ' το οποίο έμαθαν να “επιβιώνουν” και να λειτουργούν. Οι ίδιοι για ακόμη μια φορά καταφεύγουν σε αοριστολόγιες και αφορισμούς, με σκοπό να προκαταλάβουν τις εξελίξεις που θα εγκαθιδρύσουν αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα , μεταξύ των οποίων και στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, όταν αυτές πραγματοποιηθούν από την ηγεσία της.
Ως Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεν έχουμε λόγο ν' αμφισβητούμε ότι η στελέχωση των γραφείων των Υπουργών , πραγματοποιείται με ευθύνη τους και με γνώμονα την επάρκεια των στελεχών , προκειμένου να υλοποιηθεί η κυβερνητική πολιτική , όπως αυτή σαφώς περιγράφηκε στις προγραμματικές δηλώσεις τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και των αρμόδιων Υπουργών.
Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν θα συρθεί στο χορό της ονοματολογίας, όπως επιδιώκουν ορισμένοι, αλλά θα περιοριστεί στην κριτική του παραγόμενου από τα στελέχη κυβερνητικού έργου. Τέλος δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε και να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, τις αλλαγές που προωθούνται για ένα διάφανο και αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης του αστυνομικού προσωπικού, μέσα απ' το οποίο θα αναδεικνύονται οι άξιοι και ικανοί και όχι οι αρεστοί στο εκάστοτε κομματικό κράτος.
Ο μόνος φόβος, ανησυχία, ένταση, θόρυβος και κουρνιαχτός που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί βάσει της έως τώρα εφαρμοζόμενης πολιτικής, αλλά και των κυβερνητικών δεσμεύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αφορά αυτούς που έχουν βάσιμους λόγους να φοβούνται την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία, και ευελπιστούμε ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν υφίστανται στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.