.

NE.Σ.Π.Α.Α. : Είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

NE.Σ.Π.Α.Α. : Είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο




ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η παράταξη "Δεσμός" με ανακοίνωση της (21.10.2015) μας καλεί να πάρουμε θέση στις μετακινήσεις Προσωπαρχών, υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα, την ενημερώνουμε:1. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον από την παράταξη Δεσμός να μας ενημερώσει ενδελεχώς, όχι μέσω ανακοινώσεων στο διαδίκτυο αλλά θεσμικά στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, για την όλη υπόθεση και μάλιστα μπορούν να κληθούν και οι μετακινούμενοι Αξιωματικοί προκειμένου να εκθέσουν απευθείας και όχι μέσω εκπροσώπων την άποψη τους για το θέμα.
2. Μας συγκινεί το όψιμο ενδιαφέρον των συνδικαλιστών του Δεσμού περί διώξεων, κρίμα που εδώ και περίπου 4 χρόνια δεν είχαν βγάλει ούτε μια σχετική ανακοίνωση. Θα μπορούσαμε να συντάξουμε "μαύρη βίβλο" , αλλά θα ακονίσουμε την μνήμη τους, μόνο με μία περίπτωση:
Καλοκαίρι του 2014, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών και λίγο νωρίτερα ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α μετακινούνται σε ειδική υπηρεσία, όπου ήδη υπηρετούσε έτερος εκλεγμένος συνδικαλιστής του σημερινού Δεσμού, δεκάδες συνάδελφοι μετακινούνται παρά την θέληση τους σε διάφορες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και το αποκορύφωμα, η μετακίνηση του κ.Αντιπροέδρου είχε ως αποτέλεσμα Αξιωματικός να πάρει φύλλο πορείας για υπηρεσία της Κομοτηνής!!!
3. Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε για μία και τελευταία φορά, Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. δεν ανήκει σε κανένα, δεν χρωστάει σε κανέναν, αν εσείς ως ηγετική ομάδα του Δεσμού θέλετε να ανήκετε σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι δικαίωμα σας.
- Κύριοι της "συντριπτικής πλειοψηφίας" του 51% έναντι 49%, είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο χωρίς διακρίσεις, τα δικά μας και τα δικά σας παιδιά τελειώσαν, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί....


Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.