.

Xαιρετισμός Υπουργού Εσωτ. κ Διοι/κης Ανασυγκρότησης κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Παναγιώτη στο 25ο συνέδριο ΠΟΑΞΙΑ(Βίντεο) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Xαιρετισμός Υπουργού Εσωτ. κ Διοι/κης Ανασυγκρότησης κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Παναγιώτη στο 25ο συνέδριο ΠΟΑΞΙΑ(Βίντεο)



Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής παραβρέθηκε στο 25ο Ετήσιο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Στο Συνέδριο έδωσαν το παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣΔΑ κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, εκπρόσωποι των κομμάτων και η φυσική ηγεσία της ΕΛΛ.ΑΣ.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έθεσαν αιτήματα καίριας γι' αυτούς σημασίας όπως το μισθολογικό και το ασφαλιστικό και ζήτησαν από την πολιτική ηγεσία την όσο το δυνατόν συντομότερη ικανοποίησή τους.
Ο κ. Κουρουμπλής αφού μετέφερε στο Συνέδριο τους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού, τόνισε ότι κατανοεί την κρισιμότητα των μισθολογικών και ασφαλιστικών προβλημάτων και την ανησυχία των μελών της Ομοσπονδίας, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα θέσει τα ζητήματα αυτά στα αρμόδια Υπουργεία. Ο υπουργός υπογράμμισε, ότι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία και τους ένστολους είναι ανάγκη να χτίζεται καθημερινά και έμπρακτα, επιβεβαιώνοντας ότι η πρώτη αναγνωρίζει το δύσκολο και σημαντικότατο έργο που επιτελεί η Αστυνομία στις χαλεπές αυτές μέρες, σημειώνοντας παράλληλα ότι ''οι αστυνομικοί συμβάλουν στο να εμπεδωθεί στον πολίτη η αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας που του παρέχεται''.
Κλείνοντας, επισήμανε με έμφαση την σημασία της αυτοπειθαρχίας που είναι ανάγκη να διέπει τον αστυνομικό.


Δείτε το Βίντεο






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.