.

Βίτσας από Καλάβρυτα: ''Να μην σηκώνουν κεφάλι τα ναζιστικά μορφώματα'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Βίτσας από Καλάβρυτα: ''Να μην σηκώνουν κεφάλι τα ναζιστικά μορφώματα''



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στα Καλάβρυτα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε δήλωσή του μετά το πέρας των εκδηλώσεων τόνισε: "Δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στο να θυμόμαστε αλλά πρέπει και να λειτουργούμε σήμερα, ώστε ναζιστικά μορφώματα να μη σηκώνουν κεφάλι. Τα Καλάβρυτα είναι μια από τις πιο εξέχουσες μαρτυρικές πόλεις και αξίζει κάθε τιμή στην περιοχή. Κομμάτι αυτής της τιμής είναι και η βοήθεια στη σύγχρονη πόλη για να αναπτυχθεί. Οι κάτοικοί τους που θυμούνται, οι περισσότεροι πια από ιστορίες, το τι έγινε εδώ αλλά έχουν και την ευκαιρία να ζουν σε μαρτυρικά χώματα, η νέα γενιά που έρχεται στα Καλάβρυτα για να μάθει, όλοι αυτοί καταλαβαίνουν ότι μόνο η δημοκρατία, η αλληλεγγύη και η κοινή προσπάθεια είναι τα  εφόδια μας για να πάμε μπροστά".
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου θυσίας 10 Χιλιομέτρων υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ και με διοργανωτή το ΑΣΑΕΔ και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων. Η εκκίνηση δόθηκε από το μαρτυρικό χωριό Ρογοί και ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.


#onalert.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.