.

Ανακοίνωση Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, για δημοσιεύματα σε διαδικτυακούς τόπους ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, για δημοσιεύματα σε διαδικτυακούς τόπους





ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών,σε διαδικτυακούς τόπους, το Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας δηλώνει τα ακόλουθα:

1. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία, στα πλαίσια της οποίας πλήττονται και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφάλειας, η διαρκής προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζομένων σ΄αυτά, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ενότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
2. Σεβόμαστε την εκάστοτε πολιτική και φυσική ηγεσία, δεν λειτουργούμε με ρεβανσιστική διάθεση, όπως εξάλλου και το αποδείξαμε με την παραμονή στις θέσεις τους των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας. Μοναδικό κριτήριο είναι η ικανότητα των Αξιωματικών να υπηρετούν τις θεσμικές τους θέσεις και όχι οι πολιτικές-κομματικές τους πεποιθήσεις.
3. Στηρίζουμε τις όποιες καινοτόμες ιδέες που προάγουν όλα τα Σώματα καθώς και ότι διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων σ΄αυτά.
4. Λειτουργούμε πολιτικά, προτείνοντας ιδέες και προτάσεις προς τα συνδικάτα και τις ηγεσίες των Σωμάτων Ασφάλειας και πρόθεσή μας είναι να στηρίζουμε πάντα τις προοδευτικές κινήσεις τους και να κρίνουμε κάθε τι που δε δίνει διέξοδο στα οξύτατα προβλήματα.
5. Επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, γιατί θεωρούμε ότι η ύπαρξή τους διαχρονικά έχει προσφέρει λύσεις και διεξόδους, εξυπηρετώντας το σκοπό για τον οποίο υπάρχουν.
Καλούμε τον κάθε εργαζόμενο στα Σώματα Ασφάλειας, από αυτή τη στιγμή να συμβάλλει σ΄αυτή ακριβώς τη διαδικασία, αποφεύγοντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους του.Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά ανάτασης της κοινωνίας και των εργαζομένων στα Σώματα Ασφάλειας, για το μέλλον που όλοι οραματιζόμαστε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.