.

Θ. Δρίτσας σε Βουλευτές της Ν.Δ.:«Σταματήστε να προσβάλλετε την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, χάριν των κομματικών σας παιχνιδιών» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Θ. Δρίτσας σε Βουλευτές της Ν.Δ.:«Σταματήστε να προσβάλλετε την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, χάριν των κομματικών σας παιχνιδιών»





Σε απάντηση της κοινής δήλωσης – Δελτίου Τύπου, της Βουλευτού ΝΔ Α΄ Αθηνών, Όλγας Κεφαλογιάννη και του Βουλευτού ΝΔ Ευβοίας, Σίμου Κεδίκογλου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να τους αποδίδει κομματικές ταυτότητες. Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν.

Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ, ελήφθη με κύριο κριτήριο την επιτάχυνση της υπηρεσιακής εξέλιξης όλων των στελεχών του Σώματος, την ενθάρρυνση της ευγενούς υπηρεσιακής άμιλλας και ταυτόχρονα, τη διασφάλιση της συνέχειας και της ανάδειξης νέων επιτελικών στελεχών.

Το Σώμα έχει στέρεες και συνεκτικές δομές, τις οποίες, οι αλλαγές αυτές, θα ενισχύσουν περισσότερο.

Ευτυχώς για το Λ.Σ., τα στελέχη του, άνδρες και γυναίκες, δεν είναι λωτοφάγοι. Έχουν πολύ σκληρά βιώματα κομματικών εκκαθαρίσεων, στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και μπορούν πια να συγκρίνουν.»











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.