.

Συνέχισε ,αδερφέ μου, συνέχισε , ο πόλεμος θα τελειώσει..... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Συνέχισε ,αδερφέ μου, συνέχισε , ο πόλεμος θα τελειώσει.....



Άρθρο αναγνώστη


Συνέχισε αδερφέ μου, ο πόλεμος κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα βρεθείς σε κόσμους που φανταζόσουν, όσο και αν αργούν. Θα βρεθείς σε δρόμους που ονειρεύτηκες. Για το καλό σου και το καλό των παιδιών και των συνανθρώπων σου..

Είδες την πόλη σου και τα υπάρχοντα σου να γίνονται συντρίμμια, μαζί με τις φιλοδοξίες και την ειρηνική ζωή σου, είδες τα όνειρα του παιδιού σου να μεταμορφώνονται σε δρόμους που ποτέ δεν φανταζόσουν πως θα περπατούσες, ένιωσες τον πόνο της απώλειας, όμως εσύ συνέχισες.
Η δύναμη σου δεν θα σε προδώσει τώρα, ούτε ποτέ. Περνώντας από τη χώρα μου η αγάπη και μερικά είδη ανάγκης που θα σου προσφέρω είναι τα ελάχιστα, γιατί σε θαυμάζω για το θάρρος και την υπομονή σου. Γιατί είσαι άνθρωπος όπως και εγώ, όπως και όλοι μας και εύχομαι να βρεις αυτό που αξίζεις.
Μην λυγίσεις στα μορφώματα που θα συναντήσεις γιατί είναι απλά τέρατα ανούσια και ανεγκέφαλα. Συνέχισε για το χαμόγελο των παιδιών σου. Συνέχισε να χαμογελάς και να διεκδικείς τη ζωή σου, αυτή που σου στερήσανε και αυτή που σου κλέψανε. Δεν είσαι μόνο ένας διαβάτης για μένα αλλά ένα μάθημα ανθρωπιάς που μου θυμίζει όλο τον πολιτισμό μου και όλη την παιδεία που μου κληροδότησαν οι πρόγονοι μου και με τα χρόνια τα έχασα.
Συνέχισε, και εύχομαι να βρεις το δρόμο σου και όλα αυτά που σου αξίζουν και να είσαι σίγουρος ότι και η χώρα μου θα είναι δίπλα σου να σε στηρίξει, να σου δώσει φως στο μονοπάτι σου και να σε κρατήσει στο μονοπάτι της ανθρωπιάς που εσύ μας θύμησες ότι υπάρχει. Γιατί ο ''καλός'' μας εαυτός και η ικανοποίηση της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης δεν ξεπληρώνεται με κανένα νόμπελ σε καμία Ευρώπη....

Συνέχισε,αδερφέ μου, ''μέχρι να βρούνε απάγκιο όσοι ζουν σε φυγή''...







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.