.

Νίκος Παυλίδης μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ, «Το αυγό του φιδιού έσπασε και απειλεί» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Νίκος Παυλίδης μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ, «Το αυγό του φιδιού έσπασε και απειλεί»






«Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να βλέπουμε γυναίκες να γεννάνε στο δρόμο και παιδιά να πνίγονται. Το αυγό του φιδιού έσπασε και απειλεί κι εμείς συζητούσαμε στα γραφεία». Μιλά στο Κόκκινο 93.4 το μέλος του Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παυλίδης σε μια εκπομπή με ρεπορτάζ αλλά και μια διαφορετική αφήγηση όσων έγινα στα Διαβατά από τον κάτοικο του δήμου Δέλτα Κωσταντίνο Βουδούρη ο οποίος διατρανώνει πως «ήθελα να δείξω με την φυσική μου παρουσία και τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα ότι δεν φοβάμαι, δεν φοβόμαστε».




Στην εκπομπή συζητώντας με τον Απόστολο Λυκεσά και την Κατερίνα Μπακιρτζή ο κ. Παυλίδης σημειώνει ακόμη ότι «οι “ ελληνοβλαβείς“ ξεχνούν τον πρώτο θεό των αρχαίων Ελλήνων τον Ξένιο Δία» και εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση χαρακτηρίζοντας τον «ανθρωποφοβικό» που «μιλά για χαβούζες αλλά δεν λέει τίποτα για τις παράνομες χωματερές στο δήμο του ή για τους παράνομους οικισμούς» καλεί τους αριστερούς και τους δημοκράτες να απαντήσουν στο ρατσισμό ενώ για τον χώρο του γηπέδου Θερμαϊκού που προτείνεται για να κέντρο μεταστέγασης προσφύγων ότι «ο χώρος δεν είναι ο καταλληλότερος για να μείνουν άνθρωποι γιατί υπάρχει έντονη δυσοσμία λόγω των παλιών βυρσοδεψείων αλλά αν επιλέγει αντί να κλείνουν τα σχολεία στα Διαβατά να πάνε οι καθηγητές του μαθητές εκεί να φυτέψουν τριαντάφυλλα».

Ο κ. Βουδούρης από την πλευρά του σε μια συγκινητική και ψύχραιμη κατάθεση άποψης σημειώνει ότι «παραβρεθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα και πήραμε τον λόγο για να υψώσουμε φωνή αντίθεσης στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό» τονίζει ότι κακώς αναφέρονται τα μίντια σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αφού «τέτοια απόφαση δεν πάρθηκε ποτέ» περιγράφει σκηνές στις οποίες «γυναίκες που ήταν παρούσες είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά τους από το μίσος, αλλά το μίσος δεν είναι προοπτική και μιλώντας ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβάμαι» ενώ τέλος επιτίθεται κι αυτός στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κάνοντας λόγο για «χυδαία τοποθέτηση του γιατρού δημάρχου».









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.