.

Τσίπρας προς Μέρκελ: Μόνο στα τουρκικά χωρικά ύδατα το ΝΑΤΟ για τους πρόσφυγες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τσίπρας προς Μέρκελ: Μόνο στα τουρκικά χωρικά ύδατα το ΝΑΤΟ για τους πρόσφυγες


Ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο προκειμένου να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχε η Άγγελα Μέρκελ στην Τουρκία.

Ο Αλ. Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι η οποιαδήποτε εμπλοκή της Συμμαχίας (σ.σ. ΝΑΤΟ) θα αφορά τα τουρκικά χωρικά ύδατα και δεν θα πρέπει να θίγει με κανέναν τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Τα παραπάνω ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Η Όλγα Γεροβασίλη είπε, επίσης, ότι θέμα για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο δεν έχει τεθεί.
Η όλη διαδικασία της αξιολόγησης οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη
«Σταθερή μας θέση είναι ότι η όλη διαδικασία της αξιολόγησης οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα διότι, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για τις διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
«Οι όποιες διαφορές πρέπει και μπορούν να γεφυρωθούν, η μπάλα, πλέον, είναι στο γήπεδο των θεσμών, που οφείλουν να έχουν εποικοδομητική στάση» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

#avgi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.