.

Φιλανθρωπικό Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Ε.Φ. Γιώργου Σκυλογιάννη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Φιλανθρωπικό Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Ε.Φ. Γιώργου Σκυλογιάννη


Τουρνουά μπάσκετ αφιερωμένο στην μνήμη του Ειδικού Φρουρού Γιώργου Σκυλογιάννη και για την συγκέντρωση τροφίμων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στα Τρίκαλα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Τρικκαίων.


Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων το Τμήμα Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, διοργάνωσε το τουρνουά που αφιερώθηκε στην μνήμη του αδικοχαμένου Τρικαλινού Ειδικού Φρουρού Γιώργου Σκυλογιάννη με την συμπλήρωση 5 χρόνων από την δολοφονία του και για τον λόγο αυτό τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν τον τελικό του τουρνουά.


Η προσπάθεια των Αστυνομικών, στέφθηκε με επιτυχία, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών καθαριότητας καθώς και ειδών υγείας και υγιεινής.


Στο τουρνουά συμμετείχαν 6 ομάδες και συγκεκριμένα από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων να καταλαμβάνει την 3η θέση με …κόουτς τον Αστυνόμο Β΄ Στέφανο Αναγνώστου που στερήθηκε της απουσίας του …ΝΒΑer της ομάδας Sotι Dim, ενώ την …κούπα σήκωσαν οι Αστυνομικοί της Λάρισας.


Το τουρνουά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπαιδινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Αθανάσιος Γραβάνης.

#trikalanews.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.