.

Ικανοποίηση της ΠΟΑΞΙΑ για το Π.Δ. των αδειών που υπέγραψε ο Υπουργός Ν.Τόσκας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ικανοποίηση της ΠΟΑΞΙΑ για το Π.Δ. των αδειών που υπέγραψε ο Υπουργός Ν.Τόσκας



Ευχαριστημένα δηλώνουν τα μέλη της ΠΟΑΞΙΑ για τις μεταρρυθμίσεις του υπουργείου για τις άδειες του αστυνομικού προσωπικού, όπως αυτές φαίνονται στο Προεδρικό Διάταγμα. Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας:



Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την ικανοποίησή της για τις προωθούμενες αλλαγές-βελτιώσεις ορισμένων κατηγοριών αδειών αστυνομικού προσωπικού καθώς και τις νεοεισερχόμενες ρυθμίσεις που προωθούνται με το προεδρικό διάταγμα που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα.
            Σε μια περίοδο που τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας δοκιμάζονται καθημερινά, τόσο με τα οικονομικά προβλήματα όσο και με τις πρόσθετες υποχρεώσεις λόγω διαφόρων ζητημάτων (μεταναστευτικό, τρομοκρατία κλπ), τέτοιες αποφάσεις δικαιώνουν τον αγώνα μας, αναδεικνύουν την αξία της συνεργασίας του συνδικαλιστικού μας κινήματος με την Ηγεσία και αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, όταν υπάρχει βούληση, είναι εφικτές οι επιζητούμενες θεσμικές αλλαγές, κάτι που η νέα Φυσική Ηγεσία έχει ενστερνιστεί και υλοποιεί άμεσα.
            Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε τον κ. Αρχηγό να εξετάσει συνολικά το υφιστάμενο πλαίσιο χορήγησης αδειών, που χρονολογείται από τριακονταετίας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα ώστε οι συνάδελφοι να τυγχάνουν ενός πιο ευέλικτου συστήματος αδειών με σεβασμό στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, υπηρεσιακές και οικογενειακές. Π.χ. αλλαγή των περιόδων προγραμματισμού των αδειών με υποχρεωτική χορήγηση αδείας την περίοδο των εορτών (Πάσχα ή Χριστούγεννα), υποχρέωση της διοίκησης για χορήγηση αδείας εφόσον αυτή αιτείται σε ορισμένη χρονική περίοδο για προσωπικούς λόγους κλπ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ                                  ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΛΛΙΟΣ 

#bloko.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.