.

Στήριξη Τόσκα σε Μουζάλα: Τεράστια η προσφορά του, να μείνει και να υποστηριχτεί ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Στήριξη Τόσκα σε Μουζάλα: Τεράστια η προσφορά του, να μείνει και να υποστηριχτεί


Την παραμονή του Γιάννη Μουζάλα στην κυβέρνηση και την περαιτέρω στήριξή του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, παρά τις ενστάσεις Καμμένυο για το αντίθετο, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», τον χαρακτήρισε ως «ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τεράστια προσφορά και γνώση στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής», λέγοντας ότι «η βοήθειά του είναι πολύτιμη και εξαιρετική τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό».
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, ο κ. Μουζάλας «πρέπει να συνεχίσει να βοηθά και να στηρίζει αυτή την προσπάθεια και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να ενισχυθεί και το υπουργείο του με τους κατάλληλους μηχανισμούς, τους κατάλληλους ανθρώπους, και να υποστηριχθεί η προσπάθεια και του ίδιου και συνολικά της κυβέρνησης».
Σε ότι αφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, ο κ. Τόσκας επανέλαβε ότι η Ελλάδα, ως χώρα που «δεν έχει ιστορία αποικιοκρατική ή ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων», είναι πολύ ασφαλής. «Άλλοι προκαλούν τους πολέμους και εμείς δεχόμαστε τα αποτελέσματα και τις συνέπειες. Παρ’ όλα αυτά, παίρνουμε τα μέτρα μας, προληπτικά μέτρα, και συνεργαζόμαστε και με τις χώρες στις οποίες έγιναν οι βομβιστικές επιθέσεις» ανέφερε.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.