.

Ένα Όπλο που μεταμορφώνεται.... σε smartphone!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ένα Όπλο που μεταμορφώνεται.... σε smartphone!!





Η εταιρέια Ideal Conceal στην Μινεσότα θέλοντας να περάσει σε άλλο επίπεδο τον ιδιωτικό οπλισμό και την οπλοφορία πρόκειται να κατασκευάσει ένα πιστόλι το οποίο με μία κίνηση ‘’μεταμφιέζεται’’ σε κινητό τηλέφωνο-smartphone.


Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το νέο αυτό όπλο έχει τις διαστάσεις ενός smartphone και μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και στην τσέπη του παντελονιού. Διαθέτει δικλίδα ασφαλείας ώστε να αποτρέπει εκπυρσοκροτήσεις,καθώς επίσης, όταν διπλώνεται στην κρυμμένη θέση, η σκανδάλη φρουρείται από τη λαβή που είναι κλειδωμένη στη θέση του, οπότε δεν θα υπάρχει ο φόβος μιας απρόσκοπτης λειτουργίας. Διαθέτει και ακτίνα laser για μεγαλύτερη ευστοχία.
Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ που επιτρέπεται η οπλοφορία αυτό το πιστόλι θα επιτρέπει στον κάτοχο να οπλοφορεί, χωρίς να ανησυχεί τους γύρω του, προκαλώντας πανικό.



Η εταιρεία ελπίζει να έχει το όπλο έτοιμο για μαζική παραγωγή μέχρι τα μέσα του 2016, και να το διαθέσει στην τιμή των 395 Δολαρίων μία τιμή συγκρίσιμη με πολλά άλλα μικρά μοντέλα πιστολιών.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.