.

Η αποκαλυπτική τοποθέτηση του Αν.Υπ.Προ.Πο. κ.Τόσκα στη Βουλή ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η αποκαλυπτική τοποθέτηση του Αν.Υπ.Προ.Πο. κ.Τόσκα στη Βουλή




Η ομιλία του Αν. Υπ. Προ.Πο κ. Τόσκα σήμερα στη Βουλή (δείτε τη παρακάτω) ήταν αποκαλυπτική, καθώς όπως είπε, «υπάρχουν περί τους 2.200 φάκελοι με στοιχεία από τον Ελευθέριο Βενιζέλο έως και τον Χαρίλαο Φλωράκη.Ξέρετε ότι υπήρχαν κρυφοί φάκελοι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από χαλεπούς καιρούς τους οποίους με μεγάλη δυσκολία ανακάλυψα και για τους οποίους είχε δοθεί παράταση να μείνουν κλειστοί μέχρι το 2027; Ξέρετε σε ποιους αφορούσαν αυτοί οι φάκελοι; Είναι 2.200 περίπου. Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Δένδιας ξέρουν. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Χαρίλαο Φλωράκη»

Τέτοιοι φάκελοι όμως ''δεν έγιναν αντιληπτοί..." τόσα χρόνια απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής που κατέχουν καθημερινά, όπως γράφουν , ''πληροφορίες'' και ''αποκαλύψεις'' που θα έλεγε κανείς ότι γίνονται απλά για να αποπροσανατολίζουν και να προπαγανδίζουν, επιδέχοντας σιωπηρά την πολυετή (μέχρι το 2027) συγκάλυψη τους.
Αναμένουμε, όπως ανέφερε ο κ. Τόσκας, την κατάθεση των κρυφών αυτών φακέλων και να ενημερωθέι η Βουλή.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.