.

Αλέξης Τσίπρας: Δεν γίνεται να αδικήσουμε αυτούς που κρατάνε όρθια τη χώρα - Άντρες & γυναίκες στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Αλέξης Τσίπρας: Δεν γίνεται να αδικήσουμε αυτούς που κρατάνε όρθια τη χώρα - Άντρες & γυναίκες στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας



Με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Υπ.Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου πριν λίγη ώρα στη Βουλή έγινε σαφές ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει κανένα  ''παγωμα'' στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων,  καθώς θα βρεθούν τα ισοδύναμα τόσο απο μείωση σε προγράμματα εξοπλιστικών Εθνικής Αμύνης αλλά και απο το πακέτο των 700 εκατομμυρίων Ευρώ του πλεονάσματος. 

Θα προστατέψουμε τους πολίτες και όχι τα "πελατάκια" της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Ακόμη, όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, άντρες και γυναίκες στο στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο κρατάνε όρθια τη χώρα στην πρωτοφανή προσφυγική κρίση και δεν γίνονται να αδικηθούν. 


Ενοχλημένη πάντως φάνηκε η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη να αρκείται σε μικροπολιτικά τερτίπια και να νοιώθει ενοχλημένος απο της θετικές εξελίξεις στους Ένστολους. 


Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.