.

Δύο αστυνομικίνες στο μειονοτικό σχολείο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Δύο αστυνομικίνες στο μειονοτικό σχολείο

Κάποιες πρωτοβουλίες στελεχών της αστυνομίας συγκινούν και συναρπάζουν τα συναισθήματα της ευψυχίας και του άδειου στην εποχή μας κοινωνικού αλτρουισμού, ειδικά όταν
σχετίζεται με τους όρους μειονότητα και αποκλεισμός.

Πολλά μπράβο στις δύο γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., η μία, η ανθυπαστυνόμος Χρυσούλα Καζάκου από την ακριτική Θράκη που φιλοτεχνεί το όμορφο πρόσωπο της αστυνομίας και η δεύτερη, η φωτεινή Κωνσταντοπούλου, που προσπαθει να το αποκεντρώσει. Προηγήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Μια ζαχαρένια συνταγή", της Φωτεινής, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Κι ακολούθησε η πιο σημαντική διαδραστικού χαρακτήρα επίσκεψη στο μειονοτικό σχολείο Σμίνθης στην Ξάνθη. 

παρατίθενται σχόλιο και φωτογραφίες αστυνομικού από το facebook: η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ δημιουργική για όλους μας. Τα παιδιά χάρηκαν, εμείς ξανανιωσαμε παιδιά και η παρουσία σου εδώ μας άφησε μόνο γλυκά συναισθήματα! !! Περιμένουμε νέα επίσκεψη, άλλωστε η πρόσκληση είναι ανοιχτή!




 



 



 


Η κ. Κωνσταντοπούλου έγραψε στο facebook: Εγώ ευχαριστω Χρυσά μου ζαχαρένια! Έκανα καινούργιους φίλους! Αγάπησα το μέρος και πέρασα υπέροχα! Οι φωτογραφίες μιλάνε και οι καρδιές θα θυμούνται! 
 


#bloko.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.