.

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα της Π.Ο.ΑΣ.Υ.



 Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από τη σύστασή του και έως σήμερα, πρωταρχικό του στόχο και σκοπό έχει τη διασφάλιση των ατομικών δικαιωμάτων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφάλειας αφ’ ενός και αφ’ ετέρου τη δημοκρατική λειτουργία των ίδιων των Σωμάτων.

 Η έννοια της χρηστής διοίκησης ερμηνεύεται στα πλαίσια της δυνατότητάς της να ασκεί τον απαιτούμενο πειθαρχικό έλεγχο σε τυχόν παρεκκλίνουσες συμπεριφορές αλλά και να υπόκειται και η ίδια στον έλεγχο για την ορθότητα των όποιων αποφάσεών της.
 Η εκφορά απόψεων, από όπου και αν προέρχονται, που τείνουν να αμφισβητήσουν ή να προδικάσουν τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις της οποιασδήποτε ενεργούμενης διαδικασίας, όχι μόνο δε διασφαλίζουν τα κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα των εργαζομένων και τη δημοκρατική λειτουργία των Υπηρεσιών, αλλά προκαλούν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
 Ως Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ενός κόμματος που σαν σημαία του έχει τη δημοκρατική λειτουργία σε κάθε μορφής δραστηριότητα και τη διασφάλιση των ατομικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφάλειας και με αφορμή ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, δηλώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε απέναντι σε κάθε μορφής αυθαιρεσία από όπου αυτή και αν προέρχεται. 

 Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.