.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη-Το μήνυμα του Αλ.Τσίπρα και του Υπουργού Προ.Πο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη-Το μήνυμα του Αλ.Τσίπρα και του Υπουργού Προ.Πο



Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη:
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.Είναι απαραίτητο να ληφθούν όλες οι απαραίτητες μέριμνες ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενισχυθεί περαιτέρω με ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με περισσότερη ασφάλεια για τους πυροσβέστες και αποτελεσματικότητα τα πύρινα μέτωπα που ξεσπούν σε ολόκληρη την επικράτεια.


Συλλυπητήρια του Αλ. Τσίπρα για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του

Συλλυπητήρια στους οικείους του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Α. Μουζακίτη που έχασε τη ζωή του μετά από τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος στην Κόρινθο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.

rrr.jpg



Συλλυπητήρια του υπ. Προστασίας του Πολίτη για τον θάνατο του πυροσβέστη στο Ζευγολατιό


Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη, που κατέληξε έπειτα από τον τραυματισμό του στην πυρκαγιά του Ζευγολατιού Κορινθίας.
Στο μήνυμα του το υπουργείο αναφέρει:
“Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με βαθιά οδύνη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη που έχασε την ζωή του στην ώρα εκτέλεσης του καθήκοντός του προς την κοινωνία.
Η αυταπάρνηση με την οποία υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο αποτελεί λαμπρό παράδειγμα το οποίο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους οικείους και το Πυροσβεστικό Σώμα, ως φόρο τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που τίμησε την κοινωνική του αποστολή. Υποκλινόμαστε στη μνήμη του και στεκόμαστε δίπλα στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του”.
#left.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.