.

«Ο Κικίλιας πριν μιλήσει να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση της Πυροσβεστικής» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο Κικίλιας πριν μιλήσει να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση της Πυροσβεστικής»



«Ο κ. Κικίλιας πριν μιλήσει θα πρέπει να γυρίσει πίσω και να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση του Πυροσβεστικού Σώματος σε αντίθεση με τη σημερινή Κυβέρνηση, η οποία ίδρυσε Σχολές και έβαλε τις βάσεις του εκσυγχρονισμού, αλλά και της δικαιοσύνης, κάτι που όλα τα στελέχη αναγνωρίζουν» αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώτας σε δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

«Ο κ. Κικίλιας σκοπίμως επιμένει να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Νωρίτερα ο Β. Κικίλιας είχε δηλώσει: «24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η Κυβέρνηση σιωπά.
Οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας. Ο κ. Τόσκας, όμως, τους κατηγορεί για ανεπάρκεια!
Ο ίδιος υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά - όπως φαίνεται - δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.