.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ YPF-REPSOL. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ YPF-REPSOL.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Κώστα Ήσυχο μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και Νίκο Γεωργακάκη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σήμερα την πρεσβεία της Αργεντινής στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Μαρτίν Λαφόρχε, Γενικό Πρόξενο, επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας.
Κατά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα για τους λόγους που οδήγησαν την Αργεντινή να αναλάβει την πρωτοβουλία να εθνικοποιήσει κατά 51% την ιδιωτική Ισπανική πετρελαϊκή εταιρεία πετρελαίου YPF-REPSOL, προκειμένου να προστατέψει το εθνικό, το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πλήρη και αμέριστη υποστήριξη και αλληλεγγύη της παράταξης στην πρωτοβουλία της Αργεντινής, η οποία συνιστά μια νόμιμη και  αναγκαία πράξη προστασίας και ανάπτυξης του εθνικού πλούτου της χώρας, απέναντι στην ασυδοσία και τη ληστρική εκμετάλλευση της ιδιωτικής πολυεθνικής εταιρείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.