.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τους τραυματισμένους αστυνομικούς Παναγιώτη Καράμπελα και Παναγιώτη Μανιάτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τους τραυματισμένους αστυνομικούς Παναγιώτη Καράμπελα και Παναγιώτη Μανιάτη

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον νεοεκλεγέντα  βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκο, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού Κώστα  Ήσυχο και τον υπεύθυνο του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων του ΣΥΝ Τάσο Μαυρόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα 10.05.2012 τους τραυματισμένους αστυνομικούς Παναγιώτη Καράμπελα και Παναγιώτη Μανιάτη, οι οποίοι νοσηλεύονται στο 401 ΓΣΝΑ.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη συμπαράσταση  στους ίδιους και στις οικογένειες τους και ευχήθηκε την πλήρη και γρήγορη ανάρρωση τους.Οι παραπάνω αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επικίνδυνους κακοποιούς  στην Καλαμάτα, κατά την διάρκεια επιχείρησης σύλληψής τους. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την επικινδυνότητα της αποστολής τους και την υπευθυνότητα που δείχνουν στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος .
Οι έλληνες αστυνομικοί καθημερινά καλούνται να επέμβουν σε περιστατικά που δεν μπορούν  να γνωρίζουν το μέγεθος του κινδύνου, πραγματικά απροστάτευτοι.
Η πολιτεία πρέπει να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών, ενισχύοντας τους με τα απαραίτητα επιχειρησιακά μέσα και την υλικοτεχνική υποδομή  που θα τους παρέχει μεγαλύτερη προστασία και αποτελεσματικότητα και να μην  επαφίεται μόνο στο φιλότιμο τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.