.

Εκπέμπουμε SOS... για τέταρτο καλοκαίρι 7.500 προσωπικό Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. δουλεύει υπό αντίξοες συνθήκες χωρίς γιατρούς και φάρμακα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Εκπέμπουμε SOS... για τέταρτο καλοκαίρι 7.500 προσωπικό Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. δουλεύει υπό αντίξοες συνθήκες χωρίς γιατρούς και φάρμακα

Στην πρόσφατη ανακοίνωση που εκδώσαμε αμέσως μετά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας, δηλώσαμε ρητά ότι καμία πίστωση χρόνου δε μπορούμε να παρέξουμε στη νέα πολιτική ηγεσία, αναφορικά με τα προβλήματα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των στελεχών του Σώματος.
Όπως είναι γνωστό και εξηγήσαμε στον Υπουργό, δεν υπάρχει άλλη ίδια περίπτωση εργαζομένων, που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πάνω από τέσσερα χρόνια, να στερούνται το βασικό αγαθό της κοινωνικής ασφάλισης και μάλιστα, όταν οι ίδιοι πληρώνουν κάθε μήνα το ποσό που τους αναλογεί για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Φαίνεται ότι στη δική μας περίπτωση εφαρμόζεται πειραματικά η νέα αντίληψη του κράτους για την κοινωνική ασφάλιση.
Ο Υπουργός , δήλωσε αισιόδοξος για την σταδιακή επίλυση του προβλήματος, εντός του έτους και την αποκατάσταση της παροχής υπηρεσιών, ενημερώνοντάς μας, ότι καθημερινά αποστέλλονται για ενταλματοποίηση δικαιολογητικά υγειονομικών δαπανών στην αρμόδια ΥΔΕ.
Εμείς και τότε άμεσα δηλώσαμε ότι, δεν συμμεριζόμαστε την αισιοδοξία του και τον καλέσαμε να διερευνήσει περαιτέρω του στοιχεία που  δόθηκαν,  για την ενημέρωσή του.
Σήμερα παρεμβαίνουμε για άλλη μια φορά, γνωστοποιώντας του ότι, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση  μας, ακόμη και στην αισιόδοξη εκείνη περίπτωση που τελικά η ΥΔΕ καταφέρει εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους να ενταλματοποιήσει δαπάνες στο ύψος των 8,000,000 περίπου (η πλέον αισιόδοξη προσέγγιση), η αρχή του επόμενου  έτους θα μας βρει  με ανέλεγκτες δαπάνες 3,000,000 αλλά και το σύνολο των δαπανών  του τρέχοντος  έτους 2012, που υπολογίζονται περί τα 5,000,000 ,δηλαδή στο ίδιο σημερινό σημείο. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.