.

Στο εδώλιο ο Ηλ. Κασιδιάρης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στο εδώλιο ο Ηλ. Κασιδιάρης


Ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα παρουσιαστεί σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη από αγνώστους δράστες.

Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο κ. Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία ζήτησε και ο ίδιος.
Ο βουλευτής αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που ανέφερε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.
Ο κ. Κασιδιάρης αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.
Πηγή: ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.