.

UNFOLLOW Τι συμβαίνει κύριε Δένδια στο υπουργείο σας; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

UNFOLLOW Τι συμβαίνει κύριε Δένδια στο υπουργείο σας;

«Προπύλαια- διαδήλωση- αναρχικοί- Indymedia- φωτορεπόρτερ».  Είναι μόλις πέντε λέξεις κι όμως αρκούν για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο μυαλό των ΜΑΤ.
Nιώθουν ότι βρίσκονται εκεί για να προστατεύσουν με κάθε μέσο τον «νοικοκυραίο» από τον κομμουνιστικό κίνδυνο. Το εάν αυτό το πράττουν και υπεράνω εντολών, μένει να αποδειχτεί…
Της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου
Αν τα ΜΑΤ αντιλαμβάνονταν τον ευατό τους ως τη μία παρατάξη σε έναν «εμφύλιο» όταν είχαν «σοσιαλιστές» πολιτικούς προϊσταμένους, φανταστείτε τι συμβαίνει τώρα. Τώρα που ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της ευρωπαϊκής προοπτικής, με ύφος ψευτόμαγκα δηλώνει στις κάμερες ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες και ο υπουργός δημόσιας τάξης διατυμπανίζει ότι θα κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς από την χούντα.
Φανταστείτε ότι επί υπουργίας του σοσιαλιστή Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κόντεψαν να αφήσουν στον τόπο τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, χτυπώντας τον με τη λαβή του κλομπ στο κεφάλι.  Και επί υπουργίας του σοσιαλιστή Χρήστου Παπουτσή γρονθοκόπησαν στην ψύχρα επί της πλατείας Συντάγματος τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.
Τώρα, με προϊστάμενο τον Υπουργό που σε ερώτηση του UNFOLLOW για τις καταδίκες από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απαντά ότι δεν αναγνωρίζει τη νομική του επάρκεια κι ότι δεν διάβασε ποτέ την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για την αστυνομική βία στην Ελλάδα, μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει;
Ένας διμοιρίτης των ΜΑΤ, ενώ γνωρίζει και τον Λώλο και την Μπόλαρη, τους ζητά να σταματήσουν να φωτογραφίζουν, ζητά τις πολιτικές τους ταυτότητες γιατί οι επαγγελματικές όχι απλώς δεν του αρκούν αλλά θα έχουν ως αποτέλεσμα να «καταλήξουν μέσα» και τους απειλεί πως αν δει έστω και μία φωτογραφία ΜΑΤατζή στον Τύπο, θα τους κάνει μήνυση. Σε αυτούς. Τους δύο συγκεκριμένους φωτορεπόρτερ. Το τι θα τους κάνει αυτός ή ο επόμενος αν τους πετύχει νύχτα σε καμιά πορεία, μπορούμε να το συμπεράνουμε από το παρελθόν.
Και επειδή από τα τηλέφωνα του γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ απαντούν ότι ο γενικός έχει δώσει εντολή να μην πειραχτούν φωτορεπόρτερ, είναι σαφές πως κάποιος λέει ψέματα. Ή οι πολιτικές εντολές είναι ο τραμπουκισμός των φωτογράφων ή οι εντολέςνα μην πειραχτούν πράγματι δίνονται αλλά τα ΜΑΤ αυτενεργούν.
Τι συμβαίνει κύριε Δένδια στο υπουργείο σας;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.