.

Αστυνομικός προπηλάκισε βουλευτή της ΝΔ! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αστυνομικός προπηλάκισε βουλευτή της ΝΔ!

Αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου προπηλάκισε τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα όταν αυτός επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης.


Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών, επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Με την παρέμβαση άλλων αστυνομικών δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο.

Το περιστατικό καταδίκασαν ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό για το έργο και την κοινωνική προσφορά του Έλληνα και της Ελληνίδας Αστυνομικού. Επιτελούν με αυταπάρνηση το καθήκον τους, αυταπάρνηση που πολλές φορές, έχει πληρωθεί με αίμα και ανθρώπινες ζωές. Είναι δεδομένο ότι οι οριζόντιες περικοπές στους μισθούς του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, συνιστούν άδικη αντιμετώπιση και όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες, την επόμενη διετία, θα πρέπει αυτές οι αδικίες να αποκατασταθούν» δήλωσε ο κ. Κόνσολας..

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεμονωμένο και θλιβερό επεισόδιο», που «καταδεικνύει πού οδηγεί η άρνηση και η υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

«Ο προπηλακισμός ενός Βουλευτή μέσα σε αστυνομικό τμήμα, από ένστολο πολίτη, πρέπει να αφυπνίσει όλους. Κυρίως τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, όσους πιστεύουν στη δημοκρατία» τόνισε.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επειδη ,ολοι εσεις οι εντος κυνοβουλιου ,δεν εχετε επαφη με τη πραγματικοτητα ,πρεπει ,αυτοι,να κλειδωσουν το κονκλαβιο δηλαδη τη βουλη, (μεχρι να βγει ο παπας ) ηγ αλλιως μεχρι να μας ξερασετε ,αυτα που μας χρωστατε ! και χρωστατε πολλα .πρωτον την αληθεια δευτερον τη δικαιοσυνη και τριτον την ηθικη ικανοποιηση .τα κλειδια του ελληνικου κονκλαβιου,τα εχει η ελ.ας και πρεπει επιτελους να τα χρησιμοποιησει . ειναι η μονη αναιμακτη επανασταση που μπορει να γινει .......................

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.