.

H παιδεία ντυμένη στο χακί της επταετίας του ΓΓ ΕΑΠυροσβεστικού Σώματος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

H παιδεία ντυμένη στο χακί της επταετίας του ΓΓ ΕΑΠυροσβεστικού Σώματος

Τάσος Μανιάτης Γ.Γ της ΕΑΠΣ

Η κυβέρνηση της χούντας και των Τρομοκρατών της Ελληνικής κοινωνίας,
αποφάσισε να επιστρατεύσει τους καθηγητές της ΟΛΜΕ για να επιβάλει με αντιδημοκρατικές μεθόδους τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της,  πού οδηγούν:
- Σε διάλυση της Δημόσιας και δωρεάν παιδείας  
-Σε μαζικές απολύσεις
 -Σε Διάλυση των  εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
-Σε διάλυση του συστήματος της υγείας
- Σε μείωση  του βαθμού προστασίας και ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους
-Και στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Η συγκυβέρνηση (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) παρουσιάζεται ως δήθεν υπερασπιστής των παιδιών πού εξετάζονται στις Πανελλήνιες, και των γονέων τους, αφού η ίδια έχει  φροντίσει με την πολιτική της παραπαιδείας, να εξαθλιώσει οικονομικά και ηθικά της οικογένειές τους.
Στην προσπάθεια της να μείνει στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί, και να εκτελέσει τις μνημονιακές πολιτικές των δανειστών, επιδιώκει να κάμψει οποιαδήποτε  αντίδραση πολιτών και φορέων, στοχεύοντας στην κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία και στο συνδικαλισμό.
Στον αγώνα των καθηγητών πρέπει να συσπειρωθούν όλοι οι πολίτες της χώρας για να διασωθεί το αγαθό της Δημόσιας και δωρεάν παιδείας για όλους, με επαγγελματικό προσανατολισμό και δημιουργία θέσεων  εργασίας.
Στις εξετάσεις όποτε γίνουν, οι καθηγητές θα πρέπει να ντυθούν με στολές παραλαγής (χακί) στο κέλευσμα της Τροικανής κυβέρνησης για να δώσουν πιο ηχηρό το μήνυμα της αντίστασης  στην εξαθλίωσης της παιδείας.
Στο σύνθημα της Κυβέρνησης ¨ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ¨ εμείς απαντάμε  με  το σύνθημα πού παραμένει επίκαιρο στις μέρες μας:
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δικό του παιδί δε ποιό σχολείο πηγαίνει? (Μάλλον σε ιδιωτικό).
Γιατί υπερασπίζεται(αυτός) εργαζόμενους που δουλεύουν το πολύ 6 ωρες/ημέρα μόνο 7 μήνες του έτους? Που τον έχουν κρυμένο και τα λέει όλα αυτά?

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.