.

Αστυνομικός των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη ο 26χρονος που αυτοκτόνησε στα Ψακούδια Χαλκιδικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αστυνομικός των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη ο 26χρονος που αυτοκτόνησε στα Ψακούδια ΧαλκιδικήςΑστυνομικός που υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη ήταν ο άτυχος νεαρός που έχασε τη ζωή του από έκρηξη που σημειώθηκε μέσα στο δωμάτιό του, σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 26χρονος αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Υπηρετούσε στην   Υπηρεσία Μέτρων Τάξης.
Η υπηρεσία του τον παρέπεμψε σε ψυχολόγο όμως ο ίδιος δεν πέρασε ποτέ από το γραφείο ψυχολογικής στήριξης.   Τις τελευταίες τρεις ημέρες είχε φύγει από το σπίτι του και αναζητούνταν από τους οικείους του. Σήμερα το μεσημέρι έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν περίεργο τρόπο.
Προκάλεσε έκρηξη με άγνωστο μέχρι στιγμής υλικό ενώ στη συνέχεια εξερράγησαν τέσσερα γκαζάκια τα οποία βρέθηκαν στο δωμάτιο του άτυχου νεαρού.
Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε η ταυτότητα του 26χρονου.

πηγή:thestival

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.