.

Τμ.Σωμ.Ασφ.ΣΥΡΙΖΑ: Ο περιφερόμενος θίασος των φασιστοειδών παρακώλυσε το έργο των πυροσβεστών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Τμ.Σωμ.Ασφ.ΣΥΡΙΖΑ: Ο περιφερόμενος θίασος των φασιστοειδών παρακώλυσε το έργο των πυροσβεστών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας  ΣΥΡΙΖΑ
Η παρουσία της «Χρυσής Εφεδρείας» του συστήματος στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο, το μόνο που εξυπηρέτησε ήταν την παρακώλυση του έργου των πυροσβεστών ,  οι οποίοι έδιναν άνιση μάχη με τις φλόγες.
Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει κοινωνικό ρόλο και προσανατολισμό, βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου και  μετράει δεκάδες θύματα στην προσπάθεια της σωτηρίας του  περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, σε αντίξοες συνθήκες, σε συνθήκες υποβάθμισης σε επίπεδο μέσων, νέας τεχνολογίας αλλά και καταβύθισης των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων του συνόλου του ένστολου προσωπικού.
Οι δράσεις του  είναι ειρηνικές και χαρακτηρίζονται από ανθρωπιά, ευαισθησία και αυτοθυσία. Οι κήρυκες του μίσους , με την παρουσία τους και μόνο προσβάλλουν τους πυροσβέστες. Οι φασίστες δεν έχουν καμιά σχέση με δράσεις αλληλεγγύης, ανθρωπιάς.
Ο περιφερόμενος  θίασος των φασιστοειδών,  είναι ο επιχειρησιακός βραχίονας της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία έχει αναλάβει την επικοινωνιακή  του στήριξη και ο ρόλος που του έχουν δώσει είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού, ο ταξικός διχασμός του και  η τρομοκράτηση των αδυνάτων.    Η υπέρπροβολή της «Χρυσής Αυγής» από τμήμα των ΜΜΕ, αναδεικνύει τον ύποπτο ρόλο ορισμένων τηλεοπτικών μέσων ώστε ο σκληρός πυρήνας του υπάρχοντος συστήματος να   συνεχίζει να διαφημίζει τις ιδέες του «νεολιθικού πολιτισμού».
 
Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας  ΣΥΡΙΖΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.